Basisschool Het Epos

Stichting de Verre Bergen

Locatie:
Rotterdam
Jaar:
2020
Type:
Onderwijs

 

Stichting de Verre Bergen. Een opdrachtgever om trots op te zijn!

Deze stichting wil Rotterdam beter en sterker maken door het ontwikkelen van maatschappelijke programma’s. Daar wil ReadMe graag aan meewerken!

Een van de prachtige initiatieven is Basisschool Het Epos in Rotterdam Zuid. Deze bijzondere school is geheel nieuw en verbindt zich niet aan één onderwijsrichting. Er wordt gekeken naar wat werkt voor de kinderen. Een fijne sfeer waarin het kind zich thuis voelt is erg belangrijk.

Om te starten met groep 1 is er tijdelijk een houten gebouw neergezet. Een mooi, duurzaam gebouw dat rust en ruimte uitstraalt.
Aan ReadMe de vraag om bewegwijzering te bedenken dat past binnen het gebouw en het thema. In samenwerking met de school en het ontwerpbureau zijn we aan de slag gegaan.

Grafisch hebben we op een speelse manier de onderdelen uit het logo gebruikt. Het kleurenpallet hebben we samengesteld op basis van de kleuren van de huisstijl en van het interieur van het gebouw. De diverse signs zijn gemaakt van mooie, duurzame materialen waaronder vilt. Vilt is gemaakt van gerecyclede PET flessen en heeft een warme, zachte en vriendelijke uitstraling wat perfect past bij het gebouw.

Wilt u meer informatie over hoe wij op een duurzame manier bewegwijzering kunnen toepassen, neemt u gerust contact met ons op!

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Ook kunnen wij helpen bij het vertalen van uw missie naar een visuele identiteit, door huisstijlontwikkeling, maar ook de aankleding en stilering van ruimten. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt.