Europese School

Europese school

Locatie:
Den Haag
Jaar:
2021
Status:
Afgerond
Type:
Onderwijs

 

Dat leerlingen verdwalen, is verleden tijd

De Europese school in Den Haag is gevestigd in een prachtig gemeentelijk monument. Het gebouw bestaat uit een wir war aan gangen en trappen. Hierdoor complex voor de leerlingen om goed de weg te kunnen vinden. Aan ReadMe dan ook de vraag om heldere en creatieve bewegwijzering te ontwikkelen. 

Na een grondige analyse van het complexe gebouw hebben wij een wayfinding plan ontwikkeld. Waarna we gestart zijn met het creatieve proces, geïnspireerd door de architectuur en de diverse historische interieur elementen van het gebouw.

In de ontwerpen van de signage zijn vierkanten en lijnen afgeleide van het tegelwerk en de diep blauwe kleur afgeleide van het glas in lood. Samen met een art deco letterfont is het helemaal in lijn met de stijl en de sfeer van de school.

ReadMe mocht ook de gehele uitvoering verzorgen. Het was een creatief en inspirerend project waarbij we heel fijn hebben samengewerkt met de school.  

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op