The British School

of Amsterdam

The British School

Locatie:
Amsterdam
Oppervlakte:
14.000 m2
Jaar:
2020
Status:
In ontwikkeling
Type:
Onderwijs

 

The British School of Amsterdam (BSA) is momenteel op drie verschillende plekken in Amsterdam gehuisvest. Voor de toekomst wil BSA over één gebouw beschikken waarin de verschillende vier scholen (Early Years, Infant, Junior and Senior) samenkomen. Bij voorkeur een gebouw met karakter en historie. Deze wens werd verwezenlijkt met de aankoop van de voormalige strafgevangenis aan de Havenstraat 6. Niet de gehele school past in dit gebouw, dus er zal nieuwbouw bij geplaatst worden. Zo ontstaat er een mooi contrast tussen oud en nieuw.

Aan Readme de vraag om in samenwerking met de architect Atelier Pro uit Den Haag een mooi passend wayfinding systeem te ontwikkelen. Functioneel en geheel aansluitend bij de uitstraling van het gebouw. Een stijl die de verschillende gebruikers en doelgroepen aanspreekt.

Binnenkort leest u meer hierover!

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op