Gemeente Lingewaard

Gemeente Lingewaard

Locatie:
Bemmel
Oppervlakte:
5.400 m2
Jaar:
2020
Status:
Afgerond
Type:
Overheid

 

Een totaalproject van bewegwijzering, privacy folies en wandaankleding

In de historische groene dorpskern van Bemmel ligt het vernieuwde gemeentekantoor van de Gemeente Lingewaard. Voor ReadMe de mooie opdracht om een totaal project van wayfinding en aankleding uit te voeren. Vooral het stuk aankleding vindt de gemeente erg belangrijk. Dit levert nl. een grote bijdrage aan de werksfeer en de productiviteit van de medewerkers.

Tijdens dit project hebben we nauw samengewerkt met het architectenbureau. Wij hebben in overleg met hen een gedetailleerd bewegwijzeringsplan opgezet. Hierdoor was de start gelijk goed en effectief, waardoor we vrij snel aan de slag konden met de opmaak van de verschillende onderdelen bewegwijzering en aankleding.

De kantoren hebben we voorzien van op maat gemaakte privacy folies en de wanden zijn bekleed met prachtige foto’s uit de omgeving. Deze beelden hebben we eerst bewerkt, zodat ze helemaal in lijn zijn met de uitingen die er al hangen. Alles naadloos uitgevoerd in airtex, afgewerkt met een duurzame coating. Ook hebben we op verzoek van de opdrachtgever akoestisch dempend materiaal gebruikt in slimframes. Als kers op de taart hebben we een flexibele wand voorzien van een mega grote vlinder gemaakt van speciale wrapfolie.

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op