Moco Museum

Moco Museum

Locatie:
Amsterdam
Oppervlakte:
1.200 m2
Jaar:
2018
Status:
Afgerond
Type:
Overheid

 

In opdracht van het Moco Museum in Amsterdam hebben we de vindbaarheid en de bewegwijzering verbeterd. Een prachtig project waarin duidelijk de wensen en toekomst visie van het museum worden uitgedragen. Aan ReadMe de taak het monumentale gebouw te respecteren en te versterken met duidelijke informatiepunten die perfect aansluiten op de stijl van het Moco Museum.
We zijn begonnen met de analyse van het gebouw en de architectentekeningen van het museum te bestuderen. De (toekomstige) bezoekers moeten eenvoudig, efficiënt en zelfstandig de weg kunnen vinden en natuurlijk alle ruimten kunnen vinden waar de kunstwerken hangen. Daarnaast waren uitdagingen als aanpassingen van de ingang en uitgang met de wensen van de gemeente Amsterdam waar de wachtrijen wel en niet mogen staan. 

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op