RET

RET

Locatie:
Rotterdam
Jaar:
2019
Status:
In ontwikkeling
Type:
Overheid

 

RET: metershoog uitpakken

Een vaste klant van ReadMe is openbaarvervoerbedrijf RET. Met een hoofdkantoor en negen remises is ook hier altijd werk aan de winkel. Een recente opdracht betrof de vernieuwde remise aan de Rotterdamse Kleiweg. De signagestijl die we voor dit bedrijf ontwikkelden mochten we binnen en buiten toepassen: van verwelkoming tot parkeren, van tramloodsnummers tot unieke iconen voor de technische ruimten.

De nieuwe remise is deels opgebouwd uit lichtdoorlatende kunststof panelen waarin niet mag worden geboord. Geen nood, matte folie werkt juist uitstekend op deze glanzende ondergrond, zeker in combinatie met een deels verticale belettering. Gezien de forse afmetingen van de gebouwen konden we hier heerlijk uitpakken!

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op