RET

Projectomschrijving

Opdrachtgever:
RET
Locatie:
Rotterdam
Oppervlakte:
Jaar:
2019
Status:
In ontwikkeling
Type:
Overheid

 

RET: metershoog uitpakken

Een vaste klant van ReadMe is openbaarvervoerbedrijf RET. Met een hoofdkantoor en negen remises is ook hier altijd werk aan de winkel. Een recente opdracht betrof de vernieuwde remise aan de Rotterdamse Kleiweg. De signagestijl die we voor dit bedrijf ontwikkelden mochten we binnen en buiten toepassen: van verwelkoming tot parkeren, van tramloodsnummers tot unieke iconen voor de technische ruimten.

De nieuwe remise is deels opgebouwd uit lichtdoorlatende kunststof panelen waarin niet mag worden geboord. Geen nood, matte folie werkt juist uitstekend op deze glanzende ondergrond, zeker in combinatie met een deels verticale belettering. Gezien de forse afmetingen van de gebouwen konden we hier heerlijk uitpakken!

 

Terug naar het overzicht

Samenwerken met ReadMe?

ReadMe is sterk in het vertalen van complexe trajecten naar heldere, creatieve en duurzame bewegwijzering; een samenwerkingspartner met verstand van wat zich zowel nationaal als internationaal in de wereld van bewegwijzering afspeelt; een partner die zich goed kan verplaatsen in steeds weer unieke situaties met bijbehorende vraagstukken.

ReadMe ontzorgt u graag tijdens het gehele bewegwijzeringstraject: van analyse tot en met het onderhoud!