Theater Zuidplein

Theater Zuidplein

Locatie:
Rotterdam
Oppervlakte:
12.500 m2
Jaar:
2020
Status:
Afgerond
Type:
Overheid

 

Met de komst van een compleet nieuw theater Zuidplein kregen wij een mooie opdracht voor de ontwikkeling van de bewegwijzering i.s.m. ontwerpbureau M2R. Na een uitgebreide briefing en debriefing met de opdrachtgever en het ontwerpbureau konden we start. Het ontwerpbureau had de basis gelegd voor de signage die wij verder hebben uitgewerkt en doorontwikkeld tot maatwerk bewegwijzering.

Een eigen uitstraling voor de front stage signage. Kleurrijk, subtiel en toch opvallend genoeg voor de bezoekers van het theater. Back stage heeft een helder ontwerp die herkenbaar is voor artiesten, personeel en alle andere gebruikers.

Door de goede intensieve samenwerking met onze opdrachtgever werd de opdracht steeds verder uitgebreid en mochten we zelfs de plaquette ontwerpen die bij de officiële opening werd overhandigd door Koningin Maxima.

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op