CitySide

Rubens Capital

Locatie:
Amsterdam
Oppervlakte:
30.000
Jaar:
2021
Status:
Afgerond
Type:
Vastgoed

 

Een sterke identiteit werkt waarde verhogend

Branding en rebranding van gebouwen is één van onze specialiteiten. Een sterke identiteit verhoogt de herkenbaarheid en waarde van vastgoed. Voor creatieve hot spot CitySide in Amsterdam, ontwikkelde wij een nieuwe branding  en maatwerk bewegwijzering die aansluit op de huisstijl en architectuur van het gebouw. Een passende en opvallende stijl met creatieve details die perfect past bij het markante pand. 

De zichtbaarheid van de entree hebben we vergroot door een bescheiden, maar opvallend landmark te ontwikkelen. Aluminium letters  gemonteerd op staanders waardoor een zwevend effect ontstaat. De letters zijn van onderaf belicht en geven daardoor 's avonds een stijlvolle en goede zichtbaarheid . 

'ReadMe heeft weer iets gaafs ontwikkeld’, aldus onze opdrachtgever.

 

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op