Eurogate III

Savills

Locatie:
Rotterdam
Oppervlakte:
7.500 m2
Jaar:
2020
Status:
Afgerond
Type:
Vastgoed

 

Nieuwe huurder, nieuwe branding

Het Eurogate III gebouw maakt deel uit van de 3 Eurogate gebouwen aan de Watermanweg in Rotterdam. Ieder gebouw met een eigen identiteit en uitstraling.

Eurogate III is van binnen verbouwd en verduurzaamd. Mede door de komst van grote huurder Sodexo. Door deze interne metamorfose was er ook behoefte aan een nieuw beeldmerk voor het pand en bewegwijzering. Alles passend bij de uitstraling van het pand. Na een aantal schetsvoorstellen te hebben gemaakt, zijn we uiteindelijk gekomen tot een strak, creatief ontwerp van het beeldmerk. Dat we verder hebben verwerkt in de diverse onderdelen van de wayfinding.

Qua materialen hebben we o.a. gewerkt met zwart staal, voor een robuuste en stoere uitstraling. Voor de aankleding van een aantal wanden hebben we gekozen voor airtex dat je strak en naadloos kunt monteren. Ook hebben we met het circulaire materiaal vilt gewerkt voor een mooie, warme uitstraling dat ook nog eens akoestisch dempend werkt. Alles geheel op maat gemaakt, passend bij het gebouw.

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op