First

Rotterdam

Projectomschrijving

Opdrachtgever:
Maarsen Groep
Locatie:
Rotterdam
Oppervlakte:
110.000 m2
Jaar:
2017
Status:
Afgerond
Type:
Vastgoed

 

De 120 meter hoge First Tower vormt een iconische highlight in de Rotterdamse skyline en is de entree vanaf het Centraal Station in Rotterdam naar de binnenstad. Het gehele gebied biedt een doordachte mix van stedelijke functies en omvat in totaal 110.000 m² aan kantoorruimte, horeca, winkelvloeren, een binnenplein en parkeerfaciliteiten.

De hoogwaardige architectuur met internationale allure van de First Rotterdam past bij de ambities van het prestigieuze Rotterdam Central District: de poort naar Europa.
Readme is gevraagd om een bewegwijzeringsstrategie te ontwikkelen die nauw aansluit op het bijzondere ontwerp van de First Rotterdam en een materialisering te kiezen die past bij de architectuur en deze optimaal tot uitdrukking brengt.

 

Terug naar het overzicht

Samenwerken met ReadMe?

ReadMe is sterk in het vertalen van complexe trajecten naar heldere, creatieve en duurzame bewegwijzering; een samenwerkingspartner met verstand van wat zich zowel nationaal als internationaal in de wereld van bewegwijzering afspeelt; een partner die zich goed kan verplaatsen in steeds weer unieke situaties met bijbehorende vraagstukken.

ReadMe ontzorgt u graag tijdens het gehele bewegwijzeringstraject: van analyse tot en met het onderhoud!