Pathé

Projectomschrijving

Opdrachtgever:
Pathé
Locatie:
Nederland
Oppervlakte:
Jaar:
2019
Status:
In ontwikkeling
Type:
Vastgoed

 

Pathé: bijdragen aan een ultieme ervaring

Pathé selecteerde ons voor het beantwoorden van twee vragen. De vraag was of we eens goed naar de bezoekersstromen wilden kijken, want de gasten moesten nog wel eens zoeken. De tweede vraag betrof de uitstraling en beleving. Het gaat goed met de bioscoopbranche en dit betekent dat de onderlinge concurrentie hevig is. Wie zijn bezoekers de fijnste ervaring biedt, wint!

Voor een betere zichtbaarheid van de signing kozen we voor uit de wand stekende bordjes in de bekende tekstballon-stijl van Pathé. Om het vinden van je plaats te vergemakkelijken bedachten we indirect verlichte letters met fastforward pijltjes die de bezoeker vertellen of hij voor zijn stoelnummer beter de linker- of de rechtertrap kan nemen. Het IMAX-theater kreeg een logo dat aansluit bij deze magnifieke kijkervaring: we kozen voor een robuustere omvang en een uitvoering in geschuurd RVS met indirecte, blauwe ledverlichting erachter.

 

Terug naar het overzicht

Samenwerken met ReadMe?

ReadMe is sterk in het vertalen van complexe trajecten naar heldere, creatieve en duurzame bewegwijzering; een samenwerkingspartner met verstand van wat zich zowel nationaal als internationaal in de wereld van bewegwijzering afspeelt; een partner die zich goed kan verplaatsen in steeds weer unieke situaties met bijbehorende vraagstukken.

ReadMe ontzorgt u graag tijdens het gehele bewegwijzeringstraject: van analyse tot en met het onderhoud!