Pathé

Pathé

Locatie:
Nederland
Jaar:
2019
Status:
Afgerond
Type:
Vastgoed

 

Pathé: bijdragen aan een ultieme ervaring

Pathé selecteerde ons voor het beantwoorden van twee vragen. De vraag was of we eens goed naar de bezoekersstromen wilden kijken, want de gasten moesten nog wel eens zoeken. De tweede vraag betrof de uitstraling en beleving. Het gaat goed met de bioscoopbranche en dit betekent dat de onderlinge concurrentie hevig is. Wie zijn bezoekers de fijnste ervaring biedt, wint!

Voor een betere zichtbaarheid van de signing kozen we voor uit de wand stekende bordjes in de bekende tekstballon-stijl van Pathé. Om het vinden van je plaats te vergemakkelijken bedachten we indirect verlichte letters met fastforward pijltjes die de bezoeker vertellen of hij voor zijn stoelnummer beter de linker- of de rechtertrap kan nemen. Het IMAX-theater kreeg een logo dat aansluit bij deze magnifieke kijkervaring: we kozen voor een robuustere omvang en een uitvoering in geschuurd RVS met indirecte, blauwe ledverlichting erachter.

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op