Vinoly

Deka

Locatie:
Amsterdam
Oppervlakte:
32.000 m2
Jaar:
2017
Status:
Afgerond
Type:
Vastgoed

 

De Viñoly toren aan het Gustav Mahlerplein maakt deel uit van het Mahler4-complex aan de Zuidas te Amsterdam. Voor de Zuid-Amerikaanse architect Rafael Viñoly is dit zijn eerste gerealiseerde ontwerp in Europa.

Kenmerkend voor het 95-meter hoge gebouw zijn de in de gevel ‘gekerfde’ vluchttrappen en de ver uitstekende verticale vliesgevelprofielen. Het multi-tenant gebouw miste echter een eigen identiteit en door de vele huurders was er een wildgroei aan logo’s ontstaan.

ReadMe heeft na het strategische onderzoek op het gebied van de wayfinding een visuele identiteit voor het gebouw ontwikkeld. Zowel het logo als de heldere bewegwijzering sluiten nu naadloos bij de moderne architectuur van dit markante gebouw aan.

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op