WTC Rotterdam

Projectomschrijving

Opdrachtgever:
Bouwinvest
Locatie:
Rotterdam
Oppervlakte:
76.000 m2
Jaar:
0001
Status:
In ontwikkeling
Type:
Vastgoed

 

WTC Rotterdam: een meerjarentransformatie

Bij WTC Rotterdam is ReadMe al een aantal jaren kind aan huis. Het imposante gebouw uit 1928 wordt sinds 2015 in fasen getransformeerd naar de gebruikseisen en duurzaamheidseisen van morgen. ReadMe volgt de verschillende fasen met bewegwijzering op maat.

Belangrijk bij het WTC-project is een strakke, hoogkwalitatieve uitvoering naast een grote mate van verwisselbaarheid van de signage tegen zo laag mogelijke kosten. Want de interne dynamiek is groot. ReadMe bedacht daarvoor een systeem waarin de verwisselbare items zijn uitgevoerd als matzwarte folie op glas. De vaste items zijn opgebouwd uit letters en cijfers in matzwart gespoten kunststof die driedimensionaal zijn uitgevoerd.

 

Terug naar het overzicht

Samenwerken met ReadMe?

ReadMe is sterk in het vertalen van complexe trajecten naar heldere, creatieve en duurzame bewegwijzering; een samenwerkingspartner met verstand van wat zich zowel nationaal als internationaal in de wereld van bewegwijzering afspeelt; een partner die zich goed kan verplaatsen in steeds weer unieke situaties met bijbehorende vraagstukken.

ReadMe ontzorgt u graag tijdens het gehele bewegwijzeringstraject: van analyse tot en met het onderhoud!