SPECIALISTEN
IN HELDERE EN
CREATIEVE
BEWEGWIJZERING

Bewegwijzering voor ziekenhuizen

Ziekenhuizen en gezondheidscentra willen vriendelijk, gastvrij en toegankelijk zijn, maar hebben tegelijk baat bij een efficiënte doorstroming. Vaak gaat het om grote aantallen mensen die zich in een relatief kort tijdsbestek verplaatsen. Zeker bij ziekenhuizen speelt daarnaast het grote aantal disciplines dat in één gebouw aanwezig is.


Ziekenhuizen en gezondheidscentra willen vriendelijk, gastvrij en toegankelijk zijn, maar hebben tegelijk baat bij een efficiënte doorstroming. Vaak gaat het om grote aantallen mensen die zich in een relatief kort tijdsbestek verplaatsen. Zeker bij ziekenhuizen speelt daarnaast het grote aantal disciplines dat in één gebouw aanwezig is. Ook de bezoeker is een factor apart: hij of zij is vaak wat gespannen waardoor minder scherp wordt waargenomen.

ReadMe houdt bij de strategie en ontwerp van de bewegwijzering met al deze factoren rekening. Wij hebben een ruime internationale ervaring in de zorgsector en weten in onze plannen aan te sluiten op elke unieke situatie, cultuur en diversiteit in patiënten, bezoekers en leveranciers.