Aafje zorginstelling

Aafje

Locatie:
Rotterdam
Jaar:
2020
Status:
In ontwikkeling
Type:
Zorg

 

Een andere manier van denken

In totaal worden er 12 vestigingen van Aafje rondom Rotterdam verbouwd. Aan ReadMe de vraag op basis van de huisstijl een concept te ontwikkelen dat uitgerold kan worden over de diverse vestigingen. 

Het verpleegtehuis wordt compleet vernieuwd. In het vernieuwde tehuis woont iedereen in een moderne éénpersoonsstudio met een eigen badkamer met toilet. De zorg wordt verleend vanuit het principe van kleinschalig wonen; waarbij alle zorg zoveel mogelijk als thuis wordt georganiseerd.

Een van de belangrijkste voorwaarden is dat de signage begrepen moet worden door mensen met een bepaalde vorm van dementie, korsakov of een andere aandoening van de hersenen. Dit vergt een andere manier van denken voor ons. Inmiddels hebben wij voldoende kennis en ervaring ontwikkeld om aan deze eisen gehoor te kunnen geven. We zijn gestart met het ontwikkelen van een concept en hebben dit inmiddels vertaald naar de signage van diverse ruimten.
Bij locatie de Twee Bruggen hebben we gewerkt met mooie duurzame materialen waaronder PET-Vilt. Gemaakt van gerecyclede PET flesjes. Milieuvriendelijk, duurzaam en heeft een warme uitstraling. De montage bij de De Twee Bruggen en fase 1 van de locatie Smeetsland is inmiddels afgerond.

 

‘Ik ben erg te spreken over de flexibliteit en klantvriendelijk van ReadMe. Ze zijn erg goed bereikbaar en afspraken worden goed nagekomen.
Als ik een cijfer mag geven, dan is het hele project zeker een 8 waard!’

Aldus Liesbeth Bouchrit, projectmedewerker Vastgoed Aafje 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op