De State Hillegersberg

Fundis Vastgoed

Locatie:
Rotterdam
Oppervlakte:
10.700
Jaar:
2020
Status:
In ontwikkeling
Type:
Zorg

 

Raakvlakken genoeg!

De State Hillegersberg biedt inwoners van Rotterdam en omstreken tijdelijk dan wel permanente zorg en ondersteuning aan van een aantal zorgorganisaties. Het pand voldoet niet meer aan de wensen en eisen die vandaag de dag aan gebouwen worden gesteld. De locatie wordt daarom volledig toekomstbestendig gemaakt. Beoogd is een duurzaam gebouw waarbij hergebruik van materialen en toepassing van zoveel mogelijk natuurlijke materialen het uitgangspunt is.

ReadMe werkt ook zoveel mogelijk met duurzame, natuurlijke materialen passend bij de huisstijl, de omgeving en het gebouw. Raakvlakken genoeg dus met deze mooie nieuwe opdrachtgever! Daarnaast hebben wij voldoende kennis en ervaring in de zorg om bewegwijzering te ontwikkelen die geheel aansluit bij de behoefte van deze doelgroep. We werken met rustige kleuren en duidelijk, leesbare lettertypen. Less is more, dat geldt zeker in een zorginstelling voor met name ouderen. Met onze bewegwijzering creëren wij rust en zoveel mogelijk een thuisgevoel. 

De samenwerking met Fundis Vastgoed loopt ook goed. De communicatie is duidelijk en planningen worden gehaald. Momenteel hebben we fase 1 en 2 afgerond en staat fase 3 op de planning.  

Projectmanager Wendy Verhoef was erg tevreden en waardeerde het project met een 8.

‘Wat ik erg goed vond gaan is met name het advies in de kamernummering (hebben wij nooit op deze manier over gedacht) en het proces en uitwerking rondom het markeren van zichtpunten/kruispunten waar mensen komen.’

Aldus Wendy Verhoef

 

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op