De State Hillegersberg

Fundis Vastgoed

Locatie:
Rotterdam
Oppervlakte:
10.700
Jaar:
2020
Status:
In ontwikkeling
Type:
Zorg

 

Raakvlakken genoeg!

De State Hillegersberg biedt inwoners van Rotterdam en omstreken tijdelijk dan wel permanent zorg en ondersteuning  aan van een aantal zorgorganisaties. Het pand voldoet niet meer aan de wensen en eisen die vandaag de dag aan gebouwen worden gesteld. De locatie wordt daarom volledig toekomstbestendig gemaakt. Beoogd is een duurzaam gebouw waarbij hergebruik van materialen en toepassing van zoveel mogelijk natuurlijke materialen het uitgangspunt is.

ReadMe werkt ook zoveel mogelijk met duurzame, natuurlijke materialen passend bij de huisstijl, de omgeving en het gebouw. Raakvlakken genoeg dus met deze mooie nieuwe opdrachtgever! Daarnaast hebben wij voldoende kennis en ervaring in de zorg om bewegwijzering te ontwikkelen die geheel aansluit bij de behoefte van deze doelgroep.

In het pand worden momenteel de bouwwerkzaamheden uitgevoerd. Wij kunnen binnenkort aan de slag!

 

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Ook kunnen wij helpen bij het vertalen van uw missie naar een visuele identiteit, door huisstijlontwikkeling, maar ook de aankleding en stilering van ruimten. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt.