Gezondheidscentrum Broekpolder

Gezondheidscentrum Broekpolder

Locatie:
Heemskerk
Jaar:
2019
Status:
Afgerond
Type:
Zorg

 

Spelen met kleuren

Voor de bewegwijzering van Gezondheidscentrum Broekpolder te Heemskerk heeft ReadMe in nauw overleg met de opdrachtgever gekozen voor aansprekende kleuren die direct afgeleid zijn van de herkenbare huisstijl. Door gebruik te maken van kleuren kunnen zowel patiënten als bezoekers heel eenvoudig de afdelingen en wachtruimten vinden.

Een uitgebreid informatiebord bij de centrale receptie toont in een oogopslag wie er die dag aanwezig is, in welke ruimte en waar de bezoeker naar toe moet. Als sfeerverhogend element is in een gang een negen meter lang doek opgehangen waarin de huisstijl is doorvertaald. Ook de iconen zijn speciaal voor Broekpolder ontworpen.

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op