Surman General Hospital

Projectomschrijving

Opdrachtgever:
Simed
Locatie:
Libië
Oppervlakte:
Jaar:
2013
Status:
Afgerond
Type:
Zorg

 

Minimalistisch, modern en sfeervol

In 2013 heeft ReadMe de volledige externe en interne branding en bewegwijzering van het Surman Hospital in Libië verzorgd. Bij de huisstijlontwikkeling en de doorvertaling in iconen en bewegwijzering is zowel optimaal rekening gehouden met de cultuur in Libië als ook de wens om alle uitingen tweetalig (Engels / Libisch) uit te voeren. Complex aspect in dit proces was dat de uitgebreide gebieds- en gebouwanalyse vanuit Nederland werd verzorgd.

Naast de bewegwijzering heeft ReadMe voor dit ziekenhuis sfeerbeelden en interieurdoeken ontworpen die de verschillende afdelingen beter vindbaar maken en meer sfeer geven.

Resultaat: ReadMe heeft een internationaal te begrijpen bewegwijzering speciaal op maat van het ziekenhuis en de cultuur van Libië ontworpen; minimalistisch, modern en sfeervol.

 

Terug naar het overzicht

Samenwerken met ReadMe?

ReadMe is sterk in het vertalen van complexe trajecten naar heldere, creatieve en duurzame bewegwijzering; een samenwerkingspartner met verstand van wat zich zowel nationaal als internationaal in de wereld van bewegwijzering afspeelt; een partner die zich goed kan verplaatsen in steeds weer unieke situaties met bijbehorende vraagstukken.

ReadMe ontzorgt u graag tijdens het gehele bewegwijzeringstraject: van analyse tot en met het onderhoud!