Verpleeghuis Leo Polak

Leo Polak

Locatie:
Amsterdam
Jaar:
2020
Status:
In ontwikkeling
Type:
Zorg

 

Eenvoud is de grote uitdaging

Leo Polak is een modern verpleegtehuis waar iedereen van harte welkom is. U ziet Leo Polak al vanaf een afstandje: het is een kleurrijk gebouw met veel lichtinval door de grote ramen. Het complex bestaat uit meerdere gebouwen en functies met afdelingen. Het is reeds verbouwd en bestaat uit een nieuw deel en een oud deel.

De huidige bewegwijzering voldoet niet meer en geeft niet de juiste uitstraling die past bij het gebouw en het gebruik van de doelgroep. Er is behoefte aan bewegwijzering met het juiste gevoel en die functioneert voor de doelgroep. Dit zijn mensen met een chronische ziekte, dementie, ouderen, mensen die een beroerte hebben gehad en revalideren.

ReadMe heeft voldoende kennis en ervaring in de zorg om een passend wayfinding systeem op te zetten en dit verder in te vullen en uit te rollen.
De grote uitdaging is om het eenvoudig te houden voor mensen met een geestelijke beperking.

We zijn inmiddels gestart met de analyse en plan fase. Lees binnenkort meer! 

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op