SPECIALISTEN
IN HELDERE EN
CREATIEVE
BEWEGWIJZERING

Nieuws

Volg hier het laatste nieuws over onze organisatie en updates uit de branche.

Nieuwe branding voor Twigt

Interieurwinkel Twigt in Capelle aan den Ijssel bestaat al 3 generaties en zij vonden het tijd om de formule aan te passen. Zij gaan het gehele interieur vernieuwen, de doelgroep focus herzien en er is behoefte aan een nieuwe branding. Voor ReadMe een mooie kans om te laten zien dat zo’n opdracht ook bij ons past.

Lees verder

Een vlinder van ruim 6 meter hoog

Het nieuwe gemeentehuis van de gemeente Lingewaard hebben we in verschillende fasen volledig voorzien van op maat gemaakte bewegwijzering, privacy folie en wandbekleding. En als kers op de taart hebben we een flexibele wand voorzien van een mega grote vlinder.

Lees verder

ReadMe in Schooldomein Inspiratieboek 2015 - 2020

'Samen werken aan de school van morgen'. Dat is de titel van het Inspiratieboek uitgegeven door Schooldomein. Een prachtig boek waar 107 projecten en verhalen aan bod komen door scholen, architecten, bouwers, adviseurs en inrichters. Voor ReadMe een uitgelezen kans om zich nóg beter te presenteren in de onderwijswereld.

Lees verder

Digitale bewegwijzering

Digital signage wordt regelmatig ingezet als bewegwijzering en zaal- en kamerverwijzing. Het zorgt voor een professionele uitstraling, die de bezoeker of gebruiker op een heldere en duidelijke manier informeert. Het laat zich gemakkelijk aanpassen. Het is ook perfect te combineren met de traditionele, statische signing.

Lees verder

Veelzijdige opdracht gemeentehuis Bemmel

In opdracht van de gemeente Lingewaard hebben wij een totaal project van wayfinding en (praktische) aankleding uitgevoerd. Het gemeentehuis Bemmel wordt momenteel herbouwd en gerenoveerd.

Lees verder

Privacy folies

Bij WPG Uitgevers in Amsterdam hebben we mooie folies gemonteerd.

Lees verder

Speelse bewegwijzering bij nieuwe basisschool Het Epos

In opdracht van Stichting de Verre Bergen mochten wij de bewegwijzering verzorgen voor de nieuwe basisschool Het Epos in Rotterdam Zuid. Van plan tot ontwerp, materialisering en montage op locatie.

Lees verder

Mooie raambekleding bij de NVAO

In het nieuwe pand van de NVAO in Den Haag hebben we naast bewegwijzering ook op een hele mooie, eigentijdse manier raambekleding aangebracht.

Lees verder

Een eerste indruk maak je maar 1 keer!

Januari staat voor ReadMe in het teken van onderwijs. Het is dé tijd waarbij scholen hun deuren openen voor potentiële nieuwe leerlingen en hun ouders. Een eerste indruk maak je maar 1 keer! Dus voor ons hét moment om aan de slag te gaan!

Lees verder

Bewegwijzering saai? Zéker niet!

We hebben weer wat moois bedacht!

Lees verder

Passende visuals voor Franciscus Gasthuis & Vlietland

De Academie van Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en Vlietland (Schiedam) konden wel wat sfeer gebruiken. Aan ReadMe de vraag of wij dit kunnen verzorgen.

Lees verder

Verbeteren van de zichtbaarheid en beleving van OBS De Boog, Rotterdam

Onderwijs dat je raakt! Daar staat Obs De Boog in Rotterdam-Delfshaven voor. In het kader hiervan mocht Readme de beleving en aankleding van de school aanpakken.

Lees verder

Onze visie op maatschappelijk ondernemen

ReadMe staat midden in de maatschappij en draagt bij aan het perspectief van zijn klanten, leveranciers, medewerkers en de samenleving. Wij streven er als organisatie naar dat onze diensten en eind producten een positieve en duurzame impact hebben op zowel mens, milieu als samenleving. Vier thema’s staan bij ons bovenaan: duurzaamheid, samenwerking, transparantie en architectonische verantwoordelijkheid.

Lees verder