SPECIALISTEN
IN HELDERE EN
CREATIEVE
BEWEGWIJZERING

Een eerste indruk maak je maar 1 keer!

Januari staat voor ReadMe in het teken van onderwijs. Het is dé tijd waarbij scholen hun deuren openen voor potentiële nieuwe leerlingen en hun ouders. Een eerste indruk maak je maar 1 keer! Dus voor ons hét moment om aan de slag te gaan! Waar we ook erg enthousiast over zijn, zijn de mooie grote visuals bij scholengemeenschap Spieringshoek in Schiedam. Hier was de opdracht om de biologie lokalen aan te kleden passend bij het vak dat er gegeven wordt. Met mooie op maat gemaakte visuals in strakke slim frames is het resultaat zeer geslaagd!

Bij het Jordan Lyceum in Utrecht zijn we na het analyseren van het gebouw gestart met het intekenen van het plan en daarna zijn we gaan ontwerpen. De ontwerpen sluiten geheel aan op de huisstijl van de school. We hebben gebruik gemaakt van de huisstijl kleuren met een strakke, vriendelijke uitstraling.

Het Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel is al langer klant van ons. Hier hebben we enige tijd geleden de gehele bewegwijzering en aankleding van de nieuwbouw mogen verzorgen. Voor de open dagen in januari was de wens om nog een aantal aanpassingen te verrichten en beschadigingen te herstellen, zodat alles weer netjes is voor de bezoekers.