SPECIALISTEN
IN HELDERE EN
CREATIEVE
BEWEGWIJZERING

Onze visie op maatschappelijk ondernemen

ReadMe staat midden in de maatschappij en draagt bij aan het perspectief van zijn klanten, leveranciers, medewerkers en de samenleving. Wij streven er als organisatie naar dat onze diensten en eind producten een positieve en duurzame impact hebben op zowel mens, milieu als samenleving. Vier thema’s staan bij ons bovenaan: duurzaamheid, samenwerking, transparantie en architectonische verantwoordelijkheid.

Duurzaamheid
Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid streven wij ernaar de belasting van het milieu door onze bedrijfsactiviteiten tot een minimum te beperken. We scheiden afval op kantoor, werken met digitale dossiers en printen zo min mogelijk uit. We werken zoveel mogelijk met materialen en producten die lang mee gaan, hergebruikt kunnen worden en langdurig mooi blijven. Zoals staal, aluminium, hout, verf op waterbasis en kunststoffen. Ook in onze ontwerpen streven wij naar kwalitatieve tijdloze concepten. In onze selectie voor leveranciers en partners wordt hier ook aandacht aan besteed; aandacht voor milieu en samenleving.

Samenwerking
Readme streeft naar samenwerking met leveranciers en partners welke staan voor duurzaamheid, kwaliteit en transparantie. Wij werken samen met organisaties die hieraan voldoen en voor zover mogelijk gevestigd zijn in de regio groot Rotterdam.

Transparantie
Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog aangeschreven. Wij komen afspraken na, zijn transparant over ons handelen en eerlijk over onze processen tegenover onze opdrachtgevers, klanten, medewerkers en leveranciers. Vice versa verwachten wij dit ook.

Architectonische verantwoordelijkheid
Readme werkt vanuit architectonische verantwoordelijkheid. Onze wayfinding & signage respecteert architectuur, is een waardevolle toevoeging en zorgt voor een geheel met het gebouw. Wij werken vanuit een analyse en een wayfinding plan waarbij we  puur communiceren wat noodzakelijk is voor een uitstekende vindbaarheid en zichtbaarheid van een gebouw. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van het gebouw zelf, zonder al te veel toevoegingen. 

Daarnaast willen wij met wayfinding & signage bijdragen aan een optimale beleving; een beleving die bijdraagt aan het welbevinden van mensen.

 

 

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Ook kunnen wij helpen bij het vertalen van uw missie naar een visuele identiteit, door huisstijlontwikkeling, maar ook de aankleding en stilering van ruimten. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt.