SPECIALISTEN
IN HELDERE EN
CREATIEVE
BEWEGWIJZERING

Passende visuals voor Franciscus Gasthuis & Vlietland

De Academie van Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en Vlietland (Schiedam) konden wel wat sfeer gebruiken. Aan ReadMe de vraag of wij dit kunnen verzorgen.

Franciscus Academie is het centrale opleidings- en expertisecentrum op het gebied van opleiden, onderwijs en wetenschap. Alle opleidingen zijn hierin gebundeld: de infrastructuur, organisatie, vele opleidingen/trainingen, leerinterventies en het leveren van inhoudelijke deskundigheid.

We hebben mooie, op maat gemaakte visuals ontwikkeld die passen bij de uitstraling en de omgeving van de Franciscus Academie. Gebruik makend van beelden van een professionele fotograaf, gecombineerd met huisstijl items hebben wij mooie passende visuals ontwikkeld. Alles uitgevoerd in airtex, een duurzaam, stevig textiel behang dat direct tegen de muur wordt verlijmd. 

Beide Academies werden maandag 25 november jl. feestelijk geopend. 

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Ook kunnen wij helpen bij het vertalen van uw missie naar een visuele identiteit, door huisstijlontwikkeling, maar ook de aankleding en stilering van ruimten. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt.