SPECIALISTEN
IN HELDERE EN
CREATIEVE
BEWEGWIJZERING

Passende visuals voor Franciscus Gasthuis & Vlietland

De Academie van Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en Vlietland (Schiedam) konden wel wat sfeer gebruiken. Aan ReadMe de vraag of wij dit kunnen verzorgen.

Franciscus Academie is het centrale opleidings- en expertisecentrum op het gebied van opleiden, onderwijs en wetenschap. Alle opleidingen zijn hierin gebundeld: de infrastructuur, organisatie, vele opleidingen/trainingen, leerinterventies en het leveren van inhoudelijke deskundigheid.

We hebben mooie, op maat gemaakte visuals ontwikkeld die passen bij de uitstraling en de omgeving van de Franciscus Academie. Gebruik makend van beelden van een professionele fotograaf, gecombineerd met huisstijl items hebben wij mooie passende visuals ontwikkeld. Alles uitgevoerd in airtex, een duurzaam, stevig textiel behang dat direct tegen de muur wordt verlijmd. 

Beide Academies werden maandag 25 november jl. feestelijk geopend. 

 

Terug naar het overzicht

Samenwerken met ReadMe?

ReadMe is sterk in het vertalen van complexe trajecten naar heldere, creatieve en duurzame bewegwijzering; een samenwerkingspartner met verstand van wat zich zowel nationaal als internationaal in de wereld van bewegwijzering afspeelt; een partner die zich goed kan verplaatsen in steeds weer unieke situaties met bijbehorende vraagstukken.

ReadMe ontzorgt u graag tijdens het gehele bewegwijzeringstraject: van analyse tot en met het onderhoud!