SPECIALISTEN
IN HELDERE EN
CREATIEVE
BEWEGWIJZERING

Verbeteren van de zichtbaarheid en beleving van OBS De Boog, Rotterdam

Onderwijs dat je raakt! Daar staat Obs De Boog in Rotterdam-Delfshaven voor. In het kader hiervan mocht Readme de beleving en aankleding van de school aanpakken.

De vraag was om de externe zichtbaarheid en vindbaarheid van de school te verbeteren. Als ook de vindbaarheid van o.a. de lokalen, wc's en receptie. Dit alles op een speelse manier dat de leerlingen en hun ouders aanspreekt. Iedereen moet zich welkom voelen in de school. De signing die we ontwikkeld hebben is gebaseerd op elementen uit het logo. We hebben veelal gewerkt met dibond en folie. Voor de signing bij de entree hebben we het logo uitgevoerd in aluminium doosletters.

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Ook kunnen wij helpen bij het vertalen van uw missie naar een visuele identiteit, door huisstijlontwikkeling, maar ook de aankleding en stilering van ruimten. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt.