SPECIALISTEN
IN HELDERE EN
CREATIEVE
BEWEGWIJZERING

Over ons

Wij kijken door de ogen van de gebruikers, analyseren de informatiebehoeften die gebouwen en terreinen bij hen oproepen en vertalen dit naar heldere aanwijzingen. Dit doen we in ontwerpen die de esthetiek van de architectuur of het gebied bekrachtigen en die recht doen aan de wensen van onze opdrachtgevers en zijn stakeholders. Elk voorstel is dan ook uniek maatwerk dat in vorm en materiaalkeuze dienstbaar is aan het totaal. En elke uitvoering is het trotse resultaat van een collegiale samenwerking!

ReadMe Team

Na ruim veertien jaar heeft ReadMe een stevige positie in de wayfinding markt gecreëerd. Met een vertrouwd en vast team aan specialisten zorgen wij dagelijks voor een creatieve invulling van de bewegwijzering. Net even anders dan anders. Maatwerk. Ieder team lid levert een waardevolle bijdrage aan het realiseren hiervan.

Wat kunt u verwachten van een samenwerking met ReadMe? Warme, persoonlijke en open communicatie, zodat we samen het beste resultaat kunnen neerzetten. Heeft u nog vragen? Of wilt u een project met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op, want we helpen u graag verder.

Maatschappelijk verantwoord

Hoe kunnen wij in ons werk maatschappelijk verantwoord ondernemen? Die vraag beantwoordden we aan de hand van drie thema’s: duurzaamheid, esthetiek en samenwerking. Zo vinden wij dat bewegwijzeringsontwerpen tijdloos en duurzaam moeten zijn, zodat ze fysiek en qua functionaliteit lang mee kunnen. Dit geldt ook voor de esthetiek: voegt ons ontwerp iets toe aan de omgeving en zijn we daar morgen ook nog blij mee? Samenwerking is hierbij cruciaal, krijgen de opdrachtgever en de omgeving dat waar behoefte aan is en is ons antwoord ook morgen nog valide? Door deze vragen te beantwoorden willen wij een positieve bijdrage leveren aan mens, milieu en samenleving.

Classic Young Masters

De weg kunnen vinden. Dat gunnen we ook jonge, getalenteerde musici. Daarom steunen wij Classic Young Masters. Dit initiatief coacht jonge musici naar een balans in persoonlijke en muzikale ontwikkeling.