Bewegwijzering British School

De verschillende ingangen voor scholieren, ouders, leraren en leveranciers in The British School zorgden voor een onduidelijke en vooral onveilige situatie. In de gebiedsanalyse van de vestiging in Den Haag werden de aanrijroutes, ingangen en ook het naastgelegen zwembad door ReadMe meegenomen. De bijzondere ligging en het waarborgen van de veiligheid van de kinderen vormden een absolute uitdaging.

Op basis van de bestaande huisstijl werkte ReadMe de volledige bewegwijzering uit. Duidelijk herkenbare en bij de huisstijl passende full colour zuilen geven op een mooie manier de verschillende richtingen en entrees aan. Doordat de zuilen zijn gemaakt van extra stevig en dik aluminium en met beton in de grond zijn gemonteerd, wordt een langere levensduur gegarandeerd.

Inmiddels mag ReadMe de andere vestiging van de British School ook gaan verbeteren op het gebied van bewegwijzering en signage.