Van Oord

Het hoofdkantoor van Waterbouwer Van Oord staat op een toplocatie pal naast de Van Brienenoordbrug met uitzicht over de Maas in Rotterdam. Het gebouw heeft een nautische en duurzame uitstraling. ReadMe heeft robuuste ontwerpen voor de bewegwijzering gemaakt die nauw aansluiten bij de uitstraling en ontwerp van het pand en de huisstijl van de organisatie.

Na nauw overleg met betrokken partijen als De Jong Gortemaker Algra architecten, BOAG, INBO en natuurlijk Van Oord, heeft ReadMe de bewegwijzeringszuilen naast het pand ontwikkeld, de bewegwijzering in de parkeergarage, de wayfinding naar het pand toe en de inpandige informatieborden.

Voor extra uitstraling zorgen de ruim anderhalve meter hoge, haaks gebogen RVS verdiepingscijfers in de hoeken van de muren en het gebruik van bedrijfssymbolen uitgevoerd in RVS. Met het flexibele systeem met sjablonen kan Van Oord eenvoudig zelf de informatieborden bij de deuren en verdiepingsinformatie aanpassen.