SPECIALISTEN
IN HELDERE EN
CREATIEVE
BEWEGWIJZERING

Digitale bewegwijzering

Digital signage wordt regelmatig ingezet als bewegwijzering en zaal- en kamerverwijzing. Het zorgt voor een professionele uitstraling, die de bezoeker of gebruiker op een heldere en duidelijke manier informeert. Het laat zich gemakkelijk aanpassen. Het is ook perfect te combineren met de traditionele, statische signing.

Een mooi voorbeeld is het project dat ReadMe onlangs heeft uitgevoerd bij bedrijfsverzamelgebouw HNK in Amsterdam. Zij liepen tegen het probleem aan dat er regelmatig huurders komen en gaan. De bewegwijzering die zij gebruikten leende zich er niet voor om hier snel en effectief op in te springen. Ook speelden de hoge kosten mee. ReadMe dacht mee over een totaaloplossing. Mooi vormgegeven statische signage in combinatie met digitale schermen en als eye catcher een grote video wall in de entree.

Naast de standaard bewegwijzering denken wij graag mee over de inzet van digitale varianten. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen hierin. Neem dan contact met ons op, dan vertellen we u graag meer!

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op