Gemeente Amsterdam Parkeergarages

Gemeente Amsterdam

Locatie:
Amsterdam
Jaar:
2022
Status:
In ontwikkeling
Type:
Overheid

 

Iedere parkeergarage is anders

De gemeente Amsterdam is bezig met het opknappen en veiliger maken van de parkeergarages. De huidige bewegwijzering functioneert niet of is verouderd. De vraag aan ReadMe is een compleet plan te ontvangen voor het optimaliseren van de bewegwijzering binnen het gebouw waarbij de nieuw ontwikkelde huisstijl van Garage parkeren Amsterdam door ons wordt geïmplementeerd. Wij richten ons hierbij op de gehele garage en de overige elementen en ruimten van het complex die verweven zijn in het kader van de bewegwijzering.

Tijdens een uitgebreide inventarisatie op locatie hebben we de routing van de auto’s en de voetgangers onder de loep genomen en waar nodig aangepast. Knelpunten en gevaarlijke situaties opgelost. Tevens hebben we alle signing ontworpen, voetgangerspaden bepaald, in- en uitgangen en betaaleilanden gemarkeerd, zoneringssystemen bedacht etc.

Door goed te communiceren met de gemeente, de aannemer en de producent van de signing zijn we gekomen tot mooie resultaten waar iedereen blij van wordt!

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op