Blaak House

Savills

Locatie:
Rotterdam
Oppervlakte:
9.500 m2
Jaar:
2018
Status:
Afgerond
Type:
Vastgoed

 

Blaak House: in ere hersteld

Dit voormalige, zes verdiepingen hoge bankgebouw, ook wel bekend als Blaak 34, omvat 9.500 vierkante meter en is getransformeerd tot een hoogwaardig multi-tenant kantoorgebouw. Hierbij zijn tal van authentieke details weer in ere zijn hersteld.

ReadMe werd al in een vroeg stadium betrokken bij de rebranding en werkte nauw samen met V8 Architects. Respect voor de historie stond hierbij in alle fasen voorop. Wij droegen hier aan bij met de ontwikkeling van een minimalistische stijl die tegelijk heel flexibel kan inspelen op wisselingen in het huurdersbestand. Om aan te sluiten op het marmer en messing in het pand werden de aanduidingen uitgevoerd in meerdere lagen, zwart gespoten kunststof, waarvan de belijning met goud glansfolie is afgewerkt.

 

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op