Blaak House

Projectomschrijving

Opdrachtgever:
Savills
Locatie:
Rotterdam
Oppervlakte:
9.500 m2
Jaar:
2018
Status:
Afgerond
Type:
Vastgoed

 

Blaak House: in ere hersteld

Dit voormalige, zes verdiepingen hoge bankgebouw, ook wel bekend als Blaak 34, omvat 9.500 vierkante meter en is getransformeerd tot een hoogwaardig multi-tenant kantoorgebouw. Hierbij zijn tal van authentieke details weer in ere zijn hersteld.

ReadMe werd al in een vroeg stadium betrokken bij de rebranding en werkte nauw samen met V8 Architects. Respect voor de historie stond hierbij in alle fasen voorop. Wij droegen hier aan bij met de ontwikkeling van een minimalistische stijl die tegelijk heel flexibel kan inspelen op wisselingen in het huurdersbestand. Om aan te sluiten op het marmer en messing in het pand werden de aanduidingen uitgevoerd in meerdere lagen, zwart gespoten kunststof, waarvan de belijning met goud glansfolie is afgewerkt.

 

 

Terug naar het overzicht

Samenwerken met ReadMe?

ReadMe is sterk in het vertalen van complexe trajecten naar heldere, creatieve en duurzame bewegwijzering; een samenwerkingspartner met verstand van wat zich zowel nationaal als internationaal in de wereld van bewegwijzering afspeelt; een partner die zich goed kan verplaatsen in steeds weer unieke situaties met bijbehorende vraagstukken.

ReadMe ontzorgt u graag tijdens het gehele bewegwijzeringstraject: van analyse tot en met het onderhoud!