HNK Houthavens Amsterdam

NSI Vastgoed

Locatie:
Amsterdam
Oppervlakte:
10.785 m2
Jaar:
2020
Status:
Afgerond
Type:
Vastgoed

 

Digitale bewegwijzering met een creatief randje

HNK Houthavens in Amsterdam liep tegen het probleem aan dat er regelmatig huurders komen en gaan. De bewegwijzering die zij gebruikten leende zich er niet voor om hier snel en effectief op in te springen. Ook speelden de hoge kosten mee. ReadMe dacht mee over een totaaloplossing. Na het gebouw in kaart te hebben gebracht, de bezoekersstromen te hebben geanalyseerd, zijn we aan de slag gegaan met het bepalen waar welk soort signage komt. Op welke plek kun je het beste communiceren door middel van schermen en waar werkt de traditionele statische signage het beste. 

Qua creativiteit konden we ook goed onze expertise gebruiken. Om de schermen dezelfde uitstraling te geven als de statische bewegwijzering bedachten we chique houten omlijstingen. Alles geheel passend bij het prachtige pand. En als eye catcher een grote video wall in de entree.

De gehele content kan men zelf aanpassen, wat uiteraard zeer efficiënt en kostenbesparend is.   

Naast de standaard bewegwijzering denken wij graag mee over de inzet van digitale varianten. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen hierin. Neem dan contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op