Aafje Hof van Kralingen

Aafje

Locatie:
Rotterdam
Jaar:
2023
Status:
Afgerond
Type:
Zorg

 

De BeleveNISSEN van Aafje

Voor Aafje hebben wij al diverse vestigingen voorzien van functionele en passende bewegwijzering. Wij zorgen voor maatwerk wayfinding waarbij het welbevinden van de bewoners en medewerkers centraal staat. Voor nieuwe vestiging Hof van Kralingen hebben we naast de bewegwijzering totaal iets nieuws uitgevoerd. BeleveNiSSEN. Deze nissen, met elk een ander thema, zijn op elke verdieping te vinden. Wij hebben de grove ontwerpen en ideëen van ontwerpbureau DesArc doorontwikkeld en realiseerbaar gemaakt. Dit was een intensief traject met continue in ons achterhoofd de gebruiker. Hoe ervaren zij het en wat zal hun beleving zijn. In samenwerking met Aafje zijn we tot prachtige beelden gekomen die we helemaal hebben aangepast op de werkelijke situatie.

Bijvoorbeeld de OV-reisbelevenis. Doordat ReadMe al jarenlang een goede relatie heeft met de RET, heeft de RET een oude bank beschikbaar gesteld. Samen met de mooie grote print op de achterwand beleeft de oudere de treinreis weer helemaal opnieuw.  

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op