Al Zahra Hospital

Projectomschrijving

Opdrachtgever:
Simed
Locatie:
Dubai
Oppervlakte:
Jaar:
2013
Status:
Afgerond
Type:
Zorg

 

Volledig ontzorgd

Het hoogwaardige ziekenhuis Al Zahra in Dubai is gericht op luxe en comfort voor de patiënt. ReadMe heeft op basis van een analyse van de (toekomstige) bezoekersstromen een bewegwijzeringsplan voor binnen en buiten het ziekenhuis ontwikkeld.

Bij het ontwerp van de bewegwijzering is rekening gehouden met de moderne architectuur van het ziekenhuisgebouw, de cultuur en de tweetaligheid van de bezoekers (Engels en Arabisch). Tevens zijn voor dit ziekenhuis iconen op maat ontworpen, zoals bijvoorbeeld voor de toiletruimtes.

Door de ervaring van ReadMe met bewegwijzering in een ziekenhuisomgeving en de strategische aanpak – van plan tot totale uitvoering en montage – is het Al Zahra Hospital op het gebied van signage geheel door ReadMe ontzorgd.

 

Terug naar het overzicht

Samenwerken met ReadMe?

ReadMe is sterk in het vertalen van complexe trajecten naar heldere, creatieve en duurzame bewegwijzering; een samenwerkingspartner met verstand van wat zich zowel nationaal als internationaal in de wereld van bewegwijzering afspeelt; een partner die zich goed kan verplaatsen in steeds weer unieke situaties met bijbehorende vraagstukken.

ReadMe ontzorgt u graag tijdens het gehele bewegwijzeringstraject: van analyse tot en met het onderhoud!