Al Zahra Hospital

Simed

Locatie:
Dubai
Jaar:
2013
Status:
Afgerond
Type:
Zorg

 

Volledig ontzorgd

Het hoogwaardige ziekenhuis Al Zahra in Dubai is gericht op luxe en comfort voor de patiënt. ReadMe heeft op basis van een analyse van de (toekomstige) bezoekersstromen een bewegwijzeringsplan voor binnen en buiten het ziekenhuis ontwikkeld.

Bij het ontwerp van de bewegwijzering is rekening gehouden met de moderne architectuur van het ziekenhuisgebouw, de cultuur en de tweetaligheid van de bezoekers (Engels en Arabisch). Tevens zijn voor dit ziekenhuis iconen op maat ontworpen, zoals bijvoorbeeld voor de toiletruimtes.

Door de ervaring van ReadMe met bewegwijzering in een ziekenhuisomgeving en de strategische aanpak – van plan tot totale uitvoering en montage – is het Al Zahra Hospital op het gebied van signage geheel door ReadMe ontzorgd.

 

Terug naar het overzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op